Menu

Νέα

Ότι "κυκλοφορεί" το μαθαίνετε πρώτοι! 

Η ΤΟΥΟΤΑ  ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΣ φροντίζει να είστε πάντα ενημερωμένοι για όσα συμβαίνουν ..με ένα click!

Giannitsas Prize

Επιβράβευση της ΤΟΥΟΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΣ ΑΒΕΕ 

Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας πως η εταιρία μας κατέλαβε την 1η Θέση στο Δίκτυο της ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς για την ΑΡΙΣΤΗ επίδοσή της στις Πωλήσεις Καινούριων Αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια του έτους 2016.

Το βραβείο αυτό αφορά όχι μόνο σε όγκο πωλήσεων, αλλά και στη διείσδυσή μας στα υβριδικά (η οποία βρίσκεται στο 30%, ενώ πέρσι ήταν στο 5%) καθώς και στην ικανότητα της διαρκής χρήσης από τους Συμβούλους Πωλήσεών μας, όλων των digital εφαρμογών.

Για το βραβείο αυτό εργάσθηκαν σκληρά και με αφοσίωση στους στόχους όλο το Τμήμα Πωλήσεων και είμαστε πολύ υπερήφανοι που η ομάδα αυτή μας έφερε ακόμη μία πρωτιά!

enviromental 2016

Περιβαλλοντική Πρόκληση 2050

Πρόκληση 1 : Νέο όχημα με μηδενικές εκπομπές CO2

Η πρόκληση Νέο Όχημα με Μηδενικό CO2 είναι να μειώσουμε τις εκπομπές CO2 των οχημάτων μας κατά 90 τοις εκατό ως το 2050, σε σύγκριση με τα επίπεδα που είχαν το 2010.

Για να το επιτύχουμε αυτό, θα κάνουμε τα μοντέλα συμβατικού καυσίμου πιο ενεργειακά αποδοτικά, και θα προάγουμε την ανάπτυξη οχημάτων νέας γενιάς με χαμηλές ή μηδενικές εκπομπές άνθρακα, συμπεριλαμβανομένων των υβριδικών, επαναφορτιζόμενων υβριδικών, ηλεκτρικών και οχημάτων κυψελών καυσίμου.

Αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν καθαρότερα, εναλλακτικά καύσιμα φέρνουν αποτέλεσμα μόνο όταν διαδίδονται στο κοινό σε μεγάλο πλήθος, έτσι εργαζόμαστε ώστε να τα καταστήσουμε ευρέως διαθέσιμα και να ενθαρρύνουμε την ανάπτυξη της υποδομής - σταθμούς πλήρωσης και επαναφόρτισης για παράδειγμα - που απαιτείται για την υποστήριξη της χρήσης τους.

Πρόκληση 2 :  Μηδενικές Εκπομπές CO2 σε Όλη τη Διάρκεια Ζωής

Με την πρόκλησή μας Μηδενικές Εκπομπές CO2 σε Όλη τη Διάρκεια Ζωής θέλουμε να κάνουμε περισσότερα από το να εξαλείψουμε απλώς τις εκπομπές C02 που παράγεται κατά την κατασκευή των οχημάτων και όταν τα οδηγούν οι πελάτες μας.

Θέλουμε να εξαλείψουμε τις εκπομπές άνθρακα από την κατασκευή των υλικών και εξαρτημάτων που χρησιμοποιούμε, από τις δραστηριότητες διακίνησής μας και από τις μεθόδους απόρριψης και ανακύκλωσης όταν τα οχήματά μας φτάνουν στο τέλος της ζωής τους.

Για να το επιτύχουμε αυτό θα εργαστούμε πάνω σε περιβαλλοντικά φιλικότερα σχέδια που χρησιμοποιούν πρώτες ύλες με χαμηλότερη περιεκτικότητα σε άνθρακα, και λιγότερα εξαρτήματα. Θα κάνουμε καλύτερη χρήση των βιοσυστατικών από ανανεώσιμες πηγές και θα καταστήσουμε ευκολότερη την αποσυναρμολόγηση και ανακύκλωση των οχημάτων μας.

Πρόκληση 3 :  Μηδενικές Εκπομπές CO2 Εργοστασίων

Τα αυτοκίνητα δεν δημιουργούν εκπομπές CO2 μόνο όταν οδηγούνται, αλλά και κατά την κατασκευή τους στα εργοστάσια.

Για να βοηθήσουμε στον περιορισμό της κλιματικής αλλαγής, έχουμε δημιουργήσει μια στρατηγική για να επιτύχουμε μηδενικές εκπομπές CO2 στα εργοστάσια παραγωγής μας, εστιάζοντας στις τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε και μεταπηδώντας σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

Θα επανεξετάσουμε τις παραγωγικές μας διεργασίες ώστε να τις κάνουμε βραχύτερες, με αποτέλεσμα την παραγωγή μικρότερης ποσότητας CO2. Θα κάνουμε τις εγκαταστάσεις μας πιο ενεργειακά αποδοτικές και θα υιοθετήσουμε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως είναι ο ήλιος και ο άνεμος, και ενέργεια χαμηλή σε άνθρακα, όπως είναι το υδρογόνο.

enviromental 2016

Περιβαλλοντική Πρόκληση 2050

Πρόκληση 4 :  Ελαχιστοποίηση και Βελτιστοποίηση της Χρήσης Νερού

Οι ανάγκες του κόσμου μας σε νερό αυξάνονται ραγδαία, έτσι είναι ζωτικής σημασίας να διαφυλάξουμε την ύπαρξή του περιορίζοντας την ποσότητα που χρησιμοποιούμε κατά την κατασκευή των προϊόντων μας, και ανακυκλώνοντας όσο περισσότερο μπορούμε.

Έχουμε ξεκινήσει να συλλέγουμε το νερό της βροχής στα εργοστάσια παραγωγής μας ώστε να περιορίσουμε την ποσότητα που τα εργοστάσιά μας αντλούν από το έδαφος ή το δημόσιο δίκτυο. Έχουμε επίσης αναπτύξει μεθόδους καθαρισμού ώστε το νερό που χρησιμοποιούμε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά, ή να επιστρέφει με ασφάλεια στο τοπικό δίκτυο παροχής.

Καθώς το υδάτινο περιβάλλον διαφέρει παρασάγγας στις περιοχές του κόσμου που δραστηριοποιούμαστε, θα φροντίσουμε να παίρνουμε μέτρα κατάλληλα για τις εκάστοτε τοπικές ανάγκες.

Πρόκληση 5 :  Δημιουργία Κοινωνίας και Συστημάτων Βασισμένων στην Ανακύκλωση

Οι αυξανόμενοι πληθυσμοί, η οικονομική ανάπτυξη και η επιθυμία για πιο άνετους τρόπους ζωής, όλα ασκούν αυξανόμενη πίεση στους φυσικούς πόρους και δημιουργούν περισσότερα απορρίμματα.

Θέλουμε να βοηθήσουμε στην ανοικοδόμηση μιας ιδανικής κοινωνίας ανακύκλωσης πόρων, εργαζόμενοι σε τέσσερις θεμελιώδεις τομείς: χρησιμοποιώντας περισσότερα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, σχεδιάζοντας και χρησιμοποιώντας εξαρτήματα μακράς διαρκείας, αναπτύσσοντας πιο αποδοτικές και ενδελεχείς τεχνολογίες ανακύκλωσης, και χρησιμοποιώντας περισσότερα από τα υλικά που ανακτώνται όταν ένα όχημα απορρίπτεται ώστε να κατασκευάσουμε νέα.

Διαθέτουμε περισσότερα από 40 έτη πείρας σε ιδέες και καινοτομίες στον τομέα αυτό και δεσμευόμαστε να επιτύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον

Πρόκληση 6 :  Η Δημιουργία μιας Μελλοντικής Κοινωνίας σε Αρμονία με τη Φύση

Για να διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε την συνύπαρξή μας με τη φύση, πρέπει να διαφυλάξουμε τα δάση μας και τα υπόλοιπα πλούσια οικοσυστήματα.

Εκτελούμε έργα - μικρά και μεγάλα - σε ολόκληρο τον κόσμο, σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησής μας, για την υποστήριξη του στόχου μας για τον "εμπλουτισμό των ζωών και των κοινοτήτων," διοργανώνοντας αναδασώσεις και φυτεύσεις δένδρων, πράσινα αστικά περιβάλλοντα και άλλες περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες τόσο στα εργοστάσιά μας όσο και εκτός.

Θα χρησιμοποιήσουμε τη γνώση που αποκομίσαμε ώστε να παίξουμε ενεργό ρόλο στην βελτίωση της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και την δημιουργία επίγνωσης, ώστε να βοηθήσουμε να δομηθεί μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι ζουν σε αρμονία με τον φυσικό κόσμο.

HSD 10 million

Ευχαριστούμε Hybrid! - Οι πωλήσεις των Toyota Hybrid ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια παγκοσμίως

Είκοσι χρόνια μετά την παρουσίαση του πρώτου μας υβριδικού μοντέλου, του Prius, οι πωλήσεις των υβριδικών μας συνεχίζουν να εκτοξεύονται. Σήμερα είμαστε υπερήφανοι καθώς πλέον οι πωλήσεις Toyota Hybrid ξεπερνούν παγκοσμίως τα δέκα εκατομμύρια οχήματα σηματοδοτώντας ένα νέο ορόσημο.    

Είμαστε αναμφισβήτητα οι ηγέτες στις πωλήσεις και την παραγωγή υβριδικών στην Ευρώπη. Τα υβριδικά Toyota αποτελούν πάνω από το 70% των πωλήσεων όλων των αυτοκινήτων με εναλλακτικά κιβώτια ταχυτήτων στην Ευρώπη, δηλαδή περισσότερα από όλα τα άλλα υβριδικά, τα ηλεκτρικά υβριδικά και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μαζί.

Στην ουσία η επιτυχία μας στην Ευρωπαϊκή αγορά φαίνεται από τις πωλήσεις μας το 2016, στα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα. Τα υβριδικά μοντέλα φτάνουν συνολικά για το Auris το 60%, για το Yaris το 42% και για το RAV4 το 41%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 80% των παραγγελιών για το καινούριο Toyota C-HR αφορά στο υβριδικό μοντέλο!

NG Prius

Νέα Γενιά  Prius - Σύμβολο της τεχνολογίας Hybrid

Όπως ακριβώς το πρώτο Prius ξαναέγραψε τους κανόνες της αυτοκίνησης το 1997, η Νέα Γενιά, τοποθετεί την πρωτοποριακή τεχνολογία Hybrid εκεί ακριβώς που ανήκει: στην κορυφή του σχεδιασμού, της απόδοσης και της καινοτομίας.

Τεχνολογικός Θρίαμβος - Το νέο Prius επιδεικνύει μοναδικά επιτεύγματα σε κάθε τομέα: μια Hybrid εμπειρία οδήγησης που θέτει νέα όρια απόλαυσης, εκπληκτική αποδοτικότητα καυσίμου και ένα μοναδικό σχεδιασμό μέσα και έξω. Ένας τεχνολογικός θρίαμβος για τον πρωτοπόρο!
 

Οδηγική εμπειρία Hybrid που θα αγαπήσετε

Για πρώτη φορά εφαρμόζοντας τη νέα παγκόσμια αρχιτεκτονική - Toyota New Global Architecture, που φέρει επανάσταση στον τρόπο κατασκευής κάθε νέου Toyota, αλλά και στο σχεδιασμό και την οδηγική απόλαυση - το νέο Prius μεταφέρει την εμπειρία Hybrid σε ανώτερο επιπέδο, με χαμηλότερο κέντρο βάρους, πιο συμπαγές και άκαμπτο αμάξωμα, καθώς και αναβαθμισμένο σύστημα αναρτήσεων.

Και δεν σταματά εκεί. Το νέο υβριδικό σύστημα Toyota συμβάλλει στην καλύτερη αεροδυναμική συμπεριφορά του οχήματος, χάρη σε μια πιο απρόσκοπτη και ακόμα περισσότερο γραμμική επιτάχυνση, αλλά και ακόμη πιο γρήγορη απόκριση.

Ακόμη πιο αθόρυβο… - Στην πόλη, δεν υπήρξε ποτέ πιο ήρεμος και φιλικός χώρος από το εσωτερικό του Prius. Και τώρα, ακόμη και όταν επιταχύνετε ή οδηγείτε σε υψηλές ταχύτητες, θα εκτιμήσετε πόσο πιο αθόρυβο είναι πλέον το Prius. Και σε συνδυασμό με τη διαισθητική του εργονομία, τους πανεύκολους χειρισμούς και την άνετη αίσθηση, το Prius είναι ιδανικό για να διανύσετε άπειρα χιλιόμετρα.

Απόδοση που παραμένει ασύγκριτη - Η αναγνωρισμένη τεχνολογία Toyota Hybrid έκανε ένα ακόμη βήμα μπροστά στο νέο Prius. Ο νέος, πιο ελαφρύς και συμπαγής ηλεκτροκινητήρας, έχει ασύγκριτα περιβαλλοντικά διαπιστευτήρια και μοναδική απόδοση καυσίμου.
Zografiki contest 2016

10ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής - «Το Αυτοκίνητο των Ονείρων σου»

Ο χρόνος τρέχει και ένα μαγικό ταξίδι στην Ιαπωνία σε περιμένει! O 10ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής της Toyota ξεκίνησε. Το ζητούμενο είναι απλό: Ζωγράφισε το αυτοκίνητο των ονείρων σου! To αυτοκίνητο που εσύ έχεις ονειρευτεί. Είτε είναι ένα αυτοκίνητο-κήπος, είτε ένα αυτοκίνητο που βυθίζεται στα βάθη των ωκεανών, είτε ένα αυτοκίνητο που πετά, ζωγράφισέ το και μην ξεχάσεις να το στείλεις σε εμάς.

Όλα τα παιδιά έως 15 ετών μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα χαρτί μεγέθους A3 ή A4 και ξυλομπογιές, κηρομπογιές, νερομπογιές ή ό,τι άλλου είδους μπογιές θέλεις. Βάλε φόντο, για να δούμε πώς φαντάζεσαι ακόμα και το περιβάλλον μέσα στο οποίο βρίσκεται το αυτοκίνητό σου. Θα μας βοηθήσεις πολύ.
Και μην ξεχνάς: θέλουμε ζωγραφιές φτιαγμένες στο χέρι και όχι σχεδιασμένες με υπολογιστή.

Με τη συμμετοχή σου, παίρνεις μέρος στον πιο cool ευρωπαϊκό διαγωνισμό με ένα υπέροχο δώρο για τις 3 πρώτες ζωγραφιές που θα επιλέξει η κριτική μας επιτροπή σε κάθε κατηγορία: κάτω των 8 ετών, 8 έως 11 και 12 έως 15 ετών. Δεύτερον, οι 9 νικητές θα μπουν στον παγκόσμιο διαγωνισμό! Αν το έργο σου φθάσει στον τελικό, μπορεί να κερδίσεις ένα ταξίδι στην Ιαπωνία με τους γονείς ή τους κηδεμόνες σου και με την ευκαιρία να συμμετέχεις στην τελετή απονομής τον Αύγουστο του 2016.

 

 

 

Για να λάβεις μέρος

 

 

Ζήτησε από τους γονείς/κηδεμόνες σου να διαβάσουν προσεκτικά τους όρους συμμετοχής.  Συμπλήρωσε τη Φόρμα Συμμετοχής. Ζήτησε από τους γονείς/κηδεμόνες σου να συμπληρώσουν και τη  φόρμα συμμετοχής και θυμήσου να δώσεις ένα τίτλο και μια σύντομη περιγραφή για το αυτοκίνητο των ονείρων σου. Ζήτησε την άδεια των γονιών/κηδεμόνων σου. Προσοχή: Οι γονείς ή οι κηδεμόνες σου θα πρέπει να υπογράψουν τη φόρμα συμμετοχής. Στείλε μας το έργο σου. Μπορείς να παραδώσεις το έργο σου μαζί με τη συμπληρωμένη φόρμα σε εμάς (E. Γιαννίτσας αβεε, Πειραιώς 76, 183 46, Μοσχάτο) έως τις 28 Φεβρουαρίου 2016

 

Σε περιμένουμε!

Axiopistia

 Toyota πρώτη σε αξιοπιστία  - Έκθεση TÜV 2016

Η Toyota είναι η πιο αξιόπιστη μάρκα και ο μεγάλος νικητής, βάσει της γερμανικής έκθεσης TÜV 2016, με 14 θέσεις στο Top10 διαφορετικών κατηγοριών.

Η Toyota έδωσε επίσης το παρόν επτά φορές στο Top5 διαφορετικών ηλικιακών κατηγοριών. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, τα μοντέλα παρουσίασαν ελάχιστες ζημιές στους γενικούς ελέγχους.

• 14 μοντέλα Toyota στο Top 10 διαφορετικών κατηγοριών. 
• Το Toyota Prius δεύτερο σε δύο κατηγορίες. 
• Κυριαρχία της Toyota στην κατηγορία 10 – 11 ετών με ασυναγώνιστη αξιοπιστία οχημάτων μεγάλης ηλικίας.

Για τη δημιουργία της Έκθεσης TÜV, ο Oργανισμός Eπιθεώρησης & Πιστοποίησης και το περιοδικό αυτοκινήτου “Auto Bild” αξιολόγησαν 9 εκατομμύρια γενικούς ελέγχους σε 233 μοντέλα. Αυτή η ετήσια κατάταξη αποτελεί πολύτιμο οδηγό για αγοραστές νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Toyota - Olympic Games

Toyota: «Τhe Olympic Partner» Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής

Η Toyota Motor Corporation, η πρώτη σε πωλήσεις αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο, ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) και τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα χορηγίας The Olympic Partner (TOP).

Η συνεργασία ισχύει μέχρι το τέλος του 2024 στην κατηγορία mobility (κινητικότητα), που περιλαμβάνει οχήματα, υπηρεσίες και λύσεις μετακίνησης.

Η σχέση της Toyota με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Ολυμπιακό Κίνημα ξεκινά άμεσα, με την Toyota να αποκτά δικαιώματα χορηγίας στην Ιαπωνία το 2016. Τα δικαιώματα της Toyota θα επεκταθούν σε όλο τον κόσμο στις αρχές του 2017.

Οι προϊοντικές κατηγορίες που καλύπτει η χορηγία της Toyota είναι: οχήματα (συμπερ. επιβατικών, οχημάτων αστικής μετακίνησης και επαγγελματικά οχήματα) και υπηρεσίες μετακίνησης (συμπερ. οδικής βοήθειας, οδικής ασφάλειας, συστημάτων υποστήριξης μεταφορών και υπηρεσιών).

17/03/2015

Yaris WRC

Η ΤΟΥΟΤΑ επιστρέφει  στο WRC

Η Toyota ανακοίνωσε την μεγάλη  επιστροφή της στο  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  Ράλι (WRC) το 2017 για να αγωνιστεί και πάλι, μετά τoν τελευταίο της αγώνα το 1999. Το  αυτοκίνητο που θα αγωνιστεί, ήδη δοκιμάζεται από την Toyota Motorsport GmbH (TMG) και  είναι βασισμένο στο “Yaris”.

Η Toyota βλέπει τους αγώνες σαν ένα ιδανικό μέσο για να αποκαλύψει τον ενθουσιασμό που μπορεί να δημιουργήσει η οδηγική  εμπειρία ενός αυτοκινήτου Toyota ενώ ταυτόχρονα μέσα από την αγωνιστική της δραστηριότητα  ,επιθυμεί να ‘’ακονίσει’’ τους ανθρώπους  και τις τεχνολογίες της, ώστε να μπορέσει να δημιουργεί διαρκώς καλύτερα αυτοκίνητα.

Τέλος, η αγωνιστική ομάδα της Toyota θα εξακολουθεί να αγωνίζεται στο World Endurance Championship (WEC)  και να  υποστηρίζει τις ομάδες που αγωνίζονται στο U.S. NASCAR, Ιαπωνική Formula και Dakar Rally.

13/02/2015

Video Title

Video Slug
a